Почистване на кладенци. Ремонт.

 

Почистване на кладенци.

Почистване.

Трябва да се отбележи, че наличието на кладенеца – това е не само възможност да се използва и вкусна вода. Източник изисква грижи и редовно почистване.

Много хора погрешно смятат, че е достатъчно наличието на капачка на кладенца, защита на източник от различен вид замърсявания. Всъщност почистване на кладенци, снабдяващи с питейна вода, трябва да се провеждат редовно.

Дори и в най-добре поддържаната кладенец за няколко години на работа, получава поне няколко листа, капки дъжд, сняг, частици от прах и отломки. В началото това може да изглежда напълно достатъчно безвредни, но заедно с това, дори и малко боклук, в питейна вода могат да попаднат различни микроорганизми. А в процеса на гниещи листа, във водата се появяват вещества, способни да навредят на човешкия организъм. Както виждаме, почистване на кладенци, преди всичко е необходима за запазване на водата и поддържане на здравето на човека.

Обикновено, почистване на кладенци се извършва веднъж на няколко години. Интервал зависи от интензивността на използване на кладенеца, чистотата на водата и появата на петна. Най-доброто време за тази процедура е през пролетта – лятото, благодарение на климата работни могат да извършват по-голям брой документи с минимално съпротивление на природните условия. Но трябва да се избягва време на движение, това е важно!Когато е необходимо почистване на кладенци.

• Влошаване качеството на водата (муть, пясък, миризми, лош дренаж);
• Попадане на органични отпадъци в системата на кладенеца (мишка, птица или  котка, които са попаднали във водите на кладенец);
• Промяна на нивото на дъното (дъното може да записва на пясък от първоначалния характер на почвата, например, поради плъвун);
• Замърсяването на повърхностни води (при нарушаване на течове фуги);
• Изсушаване на кладенеца (при понижаване на нивото на подземните води, е необходимо задълбочаване на кладенеца).Почистване и ремонт на кладенци, може да възложите на нас!

Ние чистим кладенци.  Работи се извършва качествено и бързо с помощта на нашето оборудване. Ние даваме гаранция за качествено направен от работа. Ако не сте успели да почистите добре в период, работата да се провеждат и в друго време на годината.Ние работим през цялата година.

Продължителността на работа на средно 3-5 часа, може да се осъществи в удобно за вас време. Ние предоставяме услуги  по София и всичката страна.

Нашите услуги включват:

Задълбочаването на кладенци  // Почистване на кладенци  // реставрацията на кладенци // дезенфекция  на кладенци // други услуги.

 

Публикувано в Без категория. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *